Om oss

Vi ser for oss en framtid hvor all hverdagstransport foregår på en helektrisk, grønn og miljøvennlig måte.

Mer enn 60,000 ladepunkt installert

Mer enn 980 byer bruker EVBoxs tjenester

Mer enn 45 land bruker EVBoxs tjenester

36,000,000 kWh brukt til elbillading i fjor

Vår historie

EVBox er en markedsledende aktør innenfor ladeløsninger for elektriske kjøretøy og skybaserte tjenester. I 2010, da EVBox ble startet opp, var det ikke mange aktører innenfor elbillading, men bruken av elbiler vokste raskt. I løpet av de første årene ble de leverandører av ladeinfrastruktur i byer som Amsterdam, Rotterdam og Monaco. I dag finnes det mer en 60.000 EVBox ladestasjoner i mer enn 45 land.

EVBox har alltid vært i førersetet med å utvikle den beste ladeinfrastrukturen, både innenfor hardware og programvare. EVBox er unike. Med måten de bruker hardware og software til å lage en komplett ladeløsning tilbyr de enkel og sikker lading, samt en energieffektiv tjeneste. Med oppkjøpet av hurtigladeselskapet, EVTronic i 2018, kan de også tilby en helt ny type lading for elbilister over hele verden.

Helt siden oppstarten i 2010 har EVBox stått for at framtiden til bilindustrien er elektrisk. I dag kan vi trygt si at ikke bare framtiden er elektrisk, men også nåtiden. EVBox jobber for tiden med prosjekter i Europa, Nord Amerika, Sør Amerika og Asia og har ikke tenkt å stoppe med det!

Vår kultur

Suksessen vi har opplevd de siste årene er mye takket være våre løsningsorienterte og lidenskapelige ansatte. I dag finner du oss i ti forskjellige kontorer i Nederland, Belgia, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Spania, USA og Danmark. Vi er en raskt voksende, dynamisk bedrift med et hjerte som brenner for nullutslippssamfunn, innovasjon og en bedre verden. Vi ønsker å ha deg med på laget vårt!Våre små steg mot en bedre verden

Robuste EVBox ladestasjoner

EVBox sine ladestasjoner er laget av polykarbonat, og er 100% resirkulerbare.

Drivstoff spart

Våre ladestasjoner lader med rundt 36millioner kWh i året. Dette betyr at vi sparer rundt 12,000 tonn CO2-utslipp hvert år.

Utslipp spart

EVBox framstiller produktene sine lokalt i Nederland og USA. Ved å unngå langdistansefrakt med containerskip sparer vi rundt 74 tonn CO2-utslipp.

Bærekraftig forretning

EVBox sitt hovedkvarter bruker kun grønn energi. Vi resirkulerer, printer så lite som mulig (Kun med duplex selvsagt), All lyssetting er med LED-lys.